En kompliceret falsk Patek Philippe Verden vidste aldrig eksisterede

I den kommende uge med store udsalg fra Antiquorum, Sothebys og Christie's er det måske dette ur, der har fået størst opmærksomhed. Det er ikke uret med det højeste skøn – den titel tilhører platin Patek 1579, vi viste dig her. Sagen er, at vintageure handler om opdagelse, og nye sandheder afsløres hele tiden. For eksempel blev det almindeligt antaget, at Patek Philippes banebrydende evige kalenderreference 3448 primært var anbragt i gult guld, med nogle få eksempler i hvidguld, og en eller to i platin. Der gik et rygte i Patek-kredse om, at to eksempler på 3448 var lavet i rosa guld, men det blev afvist som rygter.

Indtil Christie's fandt dette ur i de mørke hjørner af et samlerskab. Det, vi har her, er en Patek Philippe Reference 3448 selvoptrækkende evighedskalender i rødt guld, det eneste eksempel, der nogensinde er fundet i verden. Oven i sjældenheden er dette ur i fuldstændig original stand og kommer replika ure endda med original præsentationsæske og certifikat. Tilføj til dette er en original signatur af Freccero, i sig selv en værdifuld egenskab på et ur som dette, og du har et meget seriøst ur. Forsalgs falske Patek Philippe-estimater er $553.905 – $1.107.809 (500.000 CHF – 1.000.000 CHF), og vi er ikke i tvivl om, at buddene på, hvad der uden tvivl er den første og muligvis den eneste Patek 3448, der er lavet i rødt guld, vil være hurtig og rasende. For flere detaljer fra Christie's, klik her.


replika ure, kopi rolex, kopi ure, replika rolex, kopi rolex ure, replika breitling, replika omega, replika cartier, kopi rolex submariner